exclusieve recreatielodges in veelzijdige polder

Rust, ruimte en groen. Het verlangen er naar groeit. Bij Park Schermerbuiten kunt u exclusief investeren en verantwoord recreëren in een all-electric lodge met uitzicht op het strand, aan het water of aan de bosrand.

Park SchermerBuiten

Rust, ruimte en groen. Het verlangen ernaar groeit. Net zoals de vraag naar verantwoord en duurzaam recreëren. In park SchermerBuiten staat kwaliteit in alle opzichten voorop; zorgeloos investeren in duurzaam ontroerend goed, comfortabel recreëren met oog voor natuur en milieu. Alle lodges zijn extreem goed geïsoleerd, licht vanbinnen, gasloos en zeer onderhoudsarm. Bovendien leveren ze meer energie op dan ze gebruiken. Hierdoor kunt u ook uw elektrische fiets en auto aan huis opladen.

Het park SchermerBuiten ligt centraal in het markante Noord-Hollandse polderlandschap. Een bos- en waterrijk gebied, en tóch dicht bij leuke steden, IJsselmeerdorpen en de Noordzeekust. Het park wordt een luxe oase van rust. Bewoners en bezoekers krijgen onmiddellijk een gevoel van vrijheid en vakantie.

In de eerste fase kunt u kiezen uit 4 verschillende type lodges. Vrijwel alle woningen krijgen een uniek uitzicht op de Ursemmerplas of het fraaie groene landschap rondom het park. Daarnaast wordt het groenplan verrijkt met seizoengerichte heesters en bomen. Recreëren, verblijven, varen, vissen en wandelen worden jaarrond een genot in deze natuurlijke schoonheid.

In de buurt

Mogelijkheden voor activiteiten in en rond Schermer Buiten

Actief in de buurt

Park SchermerBuiten in Ursem wordt een luxe, groene oase van rust. Bewoners en bezoekers krijgen onmiddellijk een gevoel van vrijheid en vakantie. Zowel in het park als in de directe omgeving kunt u prachtig hardlopen, wandelen, fietsen, varen en genieten van het markante Noord-Hollandse polderlandschap. In SchermerBuiten krijgt u ruimte om te genieten van rust tijdens het vissen in de Ursemmerplas of van activiteit op de tennisbaan, bootcamp parcour etcetera. Het kan allemaal in de buurt van SchermerBuiten!

Ontspannin in de buurt van Schermer buiten

Ontspanning in de buurt

Heerijk een dagje of een middag eropuit? Vanuit het park SchermerBuiten bent u dichtbij leuke steden als Hoorn, Alkmaar, Schagen en ook Amsterdam. Maar ook havendorpjes aan het Markermeer en het duingebied en de zandstranden liggen binnen het half uur. Een wandeling door gezellige straatjes of langs de water- of zeezijde is zo gemaakt. Ook dichtbij het park SchermerBuiten zijn er volop recreatieve activiteiten voor jong en oud. Ruimte voor verkennen en ravotten!

Beleving in en rond Schermer Buiten in Ursem

Culinair in de buurt

In Ursem en in de nabij gelegen dorpen zijn er tal van goede restaurants of (eet)café’s waar u aan de waterkant kunt genieten van een drankje, heerlijke maaltijd of lunch. Huur een kano of fluisterboot en ontdek het gebied. Wilt u liever van het stadse leven genieten, breng dan een bezoek aan de steden rondom Ursem en bezoek één van de vele bezienswaardigheden en culinaire hotspots. Blijft u liever thuis, dan kunt u een cappuccino drinken en of een hapje eten in het restaurant in het park SchermerBuiten.

Duurzaam én rendabel

De woningen zijn interessant voor vele doelgroepen. Particulieren en investeerders kunnen woningen kopen voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie hiervan. Park SchermerBuiten onderscheidt zich van andere parken omdat het ‘all-electric’ wordt.

Het beheerbedrijf, SchermerBuiten Verhuur zorgt voor kwaliteit in de woning, op het park én in het gebruik. Eigenaren en investeerders worden zoveel mogelijk ontzorgd. Beleggers krijgen periodiek hun rendement overgemaakt zonder omkijken naar de verhuur. Het verwachte rendement is aanzienlijk beter dan de rente op de spaarrekening.

U kunt ook een luxe lodge huren voor zowel een kort vakantieverblijf als tijdelijke bewoning voor een langere periode. De woningen zijn comfortabel en stijlvol ingericht en worden voorzien van een terras. Vanuit uw lodge stapt u zo de natuur in en kunt u genieten van ruimte en rust in een bijzondere omgeving.

Centrale ligging

Park SchermerBuiten is een luxe, groene oase van rust. Bewoners en bezoekers krijgen onmiddellijk een gevoel van vrijheid en vakantie. Terwijl het zich midden in het markante Noord-Hollandse polderlandschap bevindt, ligt het maar een halfuurtje rijden van steden als Amsterdam, Hoorn, Alkmaar en Schagen.

Ook de havendorpjes aan het Markermeer liggen binnen het halfuur, evenals het duingebied en de zandstranden van de Noordzee. Dankzij de centrale ligging is Park SchermerBuiten een ideaal startpunt voor een dagje genieten in Noord-Holland, voor jong en oud.

Kaart Omgeving Ursem - Schermer Buiten

Meer informatie

In fases verschijnen 470 lodges in verschillende afmetingen en uitvoeringen op percelen die variëren in grootte van circa 250 tot 500+ vierkante meter. Vrijwel alle woningen krijgen een uniek uitzicht op de vroegere zandafgraving of ringsloot, waarin voor hengelsporters een interessant visbestand wordt uitgezet.

Daarnaast wordt het groenplan verrijkt met seizoengerichte heesters en bomen. Recreëren, verblijven, varen, vissen en wandelen worden jaarrond een genot.

Meld u aan voor een open dag en
bekijk de brochure.

U kunt voor meer informatie ook
bellen met 06 34 19 12 16.

Open huis en brochure

Via dit formulier kunt u de brochure aanvragen. Open Huis is voorlopig  uitgesteld i.v.m. de coronamaatregelen. Wil u een afspraak inplannen? Het park is op afspraak wel te bezichtigen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@schermerbuiten.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvragen

* Verplichte veldenEen gevoel van vrijheid en vakantie

Kopen - Huren - Beleggen - Nano - Schermer Buiten

Nano lodge

(fase 2)

Solo lodge

(fase 2)